Иван Рълев от "Игри на волята" отвори дентална лаборатория (СНИМКА)


Иван Рълев от "Игри на волята" отвори дентална лаборатория (СНИМКА)
Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook

Иван Рълев, който е един от най-обсъжданите участници в сезон 5 на "Игри на волята", е отворил собствена дентална лаборатория. В някои медии се появи информация, че 25-годишният зъботехник от Симитли всъщност е големият победител в риалитито и така е успял да финансира новото си начинание със 100 000 лева, които е спечелил.

Вижте още: Мъжът на Цвети от "Игри на волята" ще ви остави без думи (СНИМКИ)

Сред хората, които го поздравиха, беше и Николай Чакалов, когото гледахме в миналогодишния сезон на "Игри на волята". Той качи във Facebook тяхна обща снимка и написа:

"Поздравления! Голяма крачка правиш, а си само на 25. Радвам се и се гордея с теб, че превръщаш мечтите си в реалност и “Ivan Ralev Dental Lab” е вече факт. Винаги се фокусирай върху това как можеш да успееш, а не върху това как да се откажеш. Въпреки че пътят може да е скалист и изпълнен с трудности, аз знам, че можеш да се бориш с всякакви предизвикателства. В Игри на волята го доказваш, а това е отражение на живота ти!"

Как Рълев става победител в "Игри на волята"

Според "България днес" Рълев побеждава Момчил в епична битка седмици преди големия финал. Така той му отнема всичките грошове и благодарение на тях стига до последните трима на арената. Останалите са Крум и Мастагарков.

Вижте още: Звездата от турския сериал "Опасно изкушение" живее в каравана

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама