Ивана от "Survivor" за Ивайло: Разликата във възрастта не е проблем за любовта


Ивана от "Survivor" за Ивайло: Разликата във възрастта не е проблем за любовта
Снимка: ПР

Една от най-колоритните участнички в риалити формата "Survivor" напусна шоуто. Ивана победи четирима от своите противници в преки дуели, но не можа да надвие Драго.  Това е и причината тя да напусне играта завинаги.

Пред bTV красивата силиконка сподели, че не ѝ се е тръгвало още от предаването и ѝ е било много трудно да напусне точно в момент, в който е вярвала, че ще успее.

Ето какво още каза тя в предаването "Тази сутрин":

"В "Survivor: Скритият идол" научих толкова много неща, колкото за всичките ми години не бях научила. Условията наистина са много сурови – спиш на земята, няма храна. Но да си сам е може би най-хубавото нещо, което ми случи - спасих се от интригите и скандалите, освен това можеш да останеш сам със себе си."

"Колкото повече се замисляш за това къде си и какво може да ти се случи, може би толкова повече психясваш", споделя още Ивана.

Тя все още се чувства щастлива с Ивайло, с когото започнаха връзка след предаването. Ивана сподели, че разликата във възрастта им не им създава пречки и се радва, че дори и дъщеря ѝ подкрепя връзката им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама