Избраха любимите български песни за пътуване


Избраха любимите български песни за пътуване
Снимка: iStock/Guliver

В рекордно дълго излъчване на живо – почти 10 часа от импровизираното студио в столична бензиностанция, БГ РАДИО подреди любимите Топ 100 български песни на слушателите си за пътуване.

На първо място се нареди песента "По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. На второ и трето място са съответно - "Гълъбо" на Миро и "Рали" на Васил Найденов. На четвърто място е "Ах, морето" на Тони Димитрова, а на пето "Аз и ти" на D2. Следват "Синева" на Диана Експрес, "Мойте кафеви очи" на Мастило, "Закъснявам човек" на Графа, Прея и Печенката и "Моята сила" на Б.Т.Р.

Ето и какво сподели големият победител Стефан Вълдобрев след новината, че песента му "По-полека" е първа в класацията. "Много съм щастлив и благодаря на всички слушатели, които са гласували за "По-полека"! Първото място ми дава голям стимул за още много нови песни и концерти! Желая на всички да са много щастливи на пътя и винаги да бъдат с най – любимата си музика."

Сред изпълнителите, станали част от първото по рода си излъчване на цяла класация на живо, бяха Вензи, Михаела Маринова, Звезди от Ахат, Димо от PIF, Лора Караджова, Свилен от Остава, Маргарита Хранова, Пепи Писарски от Атлас, Краси от Акага, Б.Т.Р., Дичо, Рут и много други.

Те споделиха пред микрофона на домакина в специалното студио на БГ РАДИО Наско Стоянов много лични и любопитни истории, свързани с преживявания на път – Славчо Николов разказа как представители на КАТ са спрели автомобила на Б.Т.Р. и не са им повярвали, че са група, която бърза за участие, защото нямат певица с тях; Лора Караджова е превърнала колата си във втори дом с играчките и роклите на дъщеричката й Алиса; група PIF винаги пътува с кола за участията си като условието е някой от тях да шофира; а Любо Киров първо преслушва новите си песни в колата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама