Издават нов албум на Уитни Хюстън


Издават нов албум на Уитни Хюстън
Снимка: Getty Images / Guliver

За първи път почитателите на покойната певица Уитни Хюстън ще могат да я видят и чуят да пее на живо чрез CD и DVD албум с нейни изпълнения, който ще излезе на пазара през есента, съобщава "Контактмюзик".

Продуцентът Клайв Дейвис, който е признат като човека, открил Хюстън, съобщи, че албумът "Whitney Houston Live: Her Greatest Performances" ще излезе на 10 ноември. Той ще се предлага в CD формат с 16 песни и в DVD формат с 19 песни.

В диска ще бъдат включени най-запомнящите се моменти на живо на Хюстън, включително незабравимото й изпълнение на песента "The Star Spangled Banner" на "Супер боул" през 1991 г., изпълнението й на "You Give Good Love" през 1985 г. в "The Tonight Show" и на "I Will Always Love You" на Концерта за нова Южна Африка през 1994 г.

"Тя несъмнено беше най-добрата вокалистка в света. Искам историята да го знае. Това CD и DVD ще докаже, че няма друга като нея. Това е феноменален албум", заяви Дейвис.

Уитни Хюстън почина на 11 февруари 2012 г. в хотел в Бевърли Хилс. Тялото на певицата беше открито във вана в стаята й и по-късно беше установено, че причината за смъртта е удавяне и употреба на наркотици.

Според Дейвис новият албум с изпълнения на живо ще помогне на покойната звезда да живее в сърцата на почитателите си в идните години. "Това е нейното наследство. Удивително е колко силна и невероятна беше тя, но е тъжно, че почина толкова млада", заяви продуцентът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама