Изненада! Две сестри се борят за сърцето на ергена Алек (СНИМКИ)


Изненада! Две сестри се борят за сърцето на ергена Алек (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Романтичното риалити "Ергенът" стартира преди броени часове и вече предизвика вълна от противоречиви коментари. 13 момичета бяха официално представени на Александър Младенов, като се оказва, че между тях има две сестри, които обаче решиха да спестят този факт. Става въпрос за Габриела и Памела Иванови, които и видимо си приличат.


Кои са двете момичета

Габриела Иванова

Габриела Иванова е от София и е национална шампионка по плуване. Била е изключително отдадена на спорта, докато един ден не получава алергия от хлор. Това я принуждава да прекрати професионалната си кариера след 12 години плуване и спечелени над сто медала. Тя е амбициозна и винаги има мнение, което знае как да отстоява. Единствените хора, които са ѝ коректив, са нейната майка и сестра. Сестра ѝ е неизменна част от нейния живот и безусловно я подкрепя. Готова е за следващата голяма крачка и се вълнува от срещата си с Алек. А ако магията се случи, няма сила на света, която да я спре да спечели любовта му.

Памела Иванова

Памела Иванова е от София и е завършила дигитален маркетинг. Мечтае да започне собствен бизнес в тази сфера. За нея e важно да бъде самостоятелна, а самочувствието ѝ се гради не на това как изглежда, а на това каква е като човек. Най-близките ѝ хора са нейната майка и сестра, а за сестра си би жертвала всичко – включително и собственото си щастие.  Тя е сама от дълго време, но признава, че харесва Алек и очаква той да подбуди в нея онези така жадувани трепети, „спасявайки“ я от съдбата на стара мома в компанията на котки и на… сестра ѝ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама