Известен музикант пристигна за клип на Лили от "Фермата" (СНИМКИ)


Известен музикант пристигна за клип на Лили от "Фермата" (СНИМКИ)
Снимка: Личен архив

Лилия Семкова засне видео към една от най-личните си песни до момента. Специално за клипа пристигна и тромпетистът Марко Маркович. Музикалните почитатели ще могат да се насладят на завършения проект на 14 февруари.

Славеят на "Фермата" близо два месеца е в трескава подготовка за снимките на най-новата си песен. Гласовитата певица отново залага на авторска песен на фолклорна основа, като този път аранжиментът ще бъде по-модерен, наситен с много живи инструменти.

Принцът на ромския джаз Марко Маркович е голямата изненада в проекта. Освен виртуозното участие в песента, той успя да сюрпризира целия екип, като пристигна късно снощи, за да се включи във видеото.

"Изключително щастлива съм, че заснехме най-новия ми клип, с който бих искала да зарадвам всички на празника на виното и любовта – 14 февруари. Екип от над двадесет човека се погрижи за всичко и съм сигурна, че крайният резултат ще бъде наистина впечатляващ. Бих искала да изкажа благодарността си към големия Марко Маркович, който пътува специално за снимките. Това е музикант, на когото се възхищавам не само аз, а цял свят и за мен е чест, че съм спечелила уважението му", сподели развълнувано Лилия Семкова.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама