Известният цигулар Андре Рийо идва за първи път в България


Известният цигулар Андре Рийо идва за първи път в България
Снимка: BG Sound Stage

Невероятно талантливият цигулар и диригент Андре Рийо ще изнесе концерт на 16 юни в зала "Арена Армеец" в София.

"Много се вълнувам, че идвам за първи път в България”, казва Андре Рийо. "Хората често ми пишат, че две седмици след това са заредени с емоцията от нашите концерти. Фантастично е да чувстваш цялата тази енергия и радост всяка вечер, когато си на сцената. Знам, че много от нашите български фенове пътуват, за да ни видят. Затова съм изключително щастлив, че сега аз идвам при вас".

Андре Рийо е музикален феномен като никой друг. Всяка година неговите великолепни концерти привличат повече от 600 000 фенове и най-продаваните в топ 10 на Billboard суперзвезди като Бруно Марс, AC/DC и Риана.

Феноменалният холандски цигулар, диригент и основател на оркестъра "Йохан Щраус" е продал впечатляващите 40 млн. CD и DVD копия и е отбелязал 30 първи места в различни класации.

Валсове, филмова музика, фолклор и мюзикъли

Невероятното музикално излъчване, страстта и харизмата на Андре на сцената превръщат спектаклите му в магия. Неговите романтични и забавни представления предизвикват публиката да скача на крака и да танцува из залите и коридорите. Не е странно да видите страстните му фенове да се смеят, плачат, да пляскат с ръце, да танцуват и да се прегръщат, докато слушат красивите валсове, музиката от филми, спиричуали, мюзикъли или фолклорни песни и съвършения Страдивариус на Андре от 1732 г. Неговите представления са перфектна комбинация от вълнуващи, романтични, празнични и емоционални мелодии, съчетани с изненади, балони, красиви солисти и, разбира се, страхотното чувство за хумор на Андре.

Андре и неговият 60-членен оркестър „Йохан Щраус”, който е най-големият частен оркестър в света, възраждат валсовата музика на световно ниво, представяйки я в пищна екстравагантност. Концертите на Андре са празник не само за ушите, но и за очите! Получил над 500 платинени награди, три Класически Британски награди за „Албум на годината” и милиарди гледания в YouTube, Андре е един от най-големите гастролиращи артисти в света. Неговият последен албум “AMORE” излезе през ноември 2017г.

World Arena Tour 2018 и личният живот

Известен на милиони по света като "Кралят на валса", Андре е също и истински "Крал на романтиката". Женен е от 40 години и живее със съпругата си Марджъри в исторически замък, построен през 1452 г. в родния му Маастрихт в Холандия. Имат двама сина и петима внуци.

Световното турне World Arena Tour 2018 на Андре ще премине през Европа, Мексико, Израел, САЩ и Канада, Аржентина и Австралия.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център НДК, както и онлайн от eventim.bg и andrerieu.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама