Жана Бергендорф говори за битката си с дрогата


Жана Бергендорф говори за битката си с дрогата

Тази вечер във VIP Brother 2016, от 20.00 часа по NOVA, ще видим трогателните излияния на Жана за проблемите ѝ с наркотиците. Певицата ще признaе, че е категорична в избора си да остави опиатите в миналото, защото е достатъчно силна. Емануела ще заяви, че е готова да помогне с всичко, от което Жана има нужда в битката си, а колоритната певица ще поиска единствено любов и разбиране.

Жана Бергендоф ще бъде основна тема и в разговорите между Съквартирантите тази вечер. Решени да променят външния ѝ вид, те непрестанно ще я приканват да погрижи за прическата и облеклото си. Ирина ще се закани да помогне на певицата с диетата, на която е решила да се подложи, но Жана ще продължи да отлага момента на започването ѝ. Това ще накара и самия Big Brother да се включи. Типично в негов стил, той ще заяви на Жана, че от днес е на диета, а певицата ще прояви непоклатима готовност да свали килограмите, които е натрупала в шоуто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама