Жана Бергендорф и Кристо с ново видео


Жана Бергендорф и Кристо с ново видео

Дългоочакваният общ сингъл на Кристо и Жана Бергендорф "Играем с теб до края” е вече факт.

Зареденият с експлозивна енергия ритъм и бързо запомнящият се припев превърнаха песента в хит сред феновете на хип-хопа още през лятото. Тогава парчето беше изпълнявано на живо по време на двете най-големи музикални турнета в страната, на които многохилядната публика се срещна с най-обичаните български артисти.

Идеята за общ проект с Жана идва на популярния с колаборациите си Кристо още по време на миналогодишния X Factor. Тя се превръща в неговия фаворит, без да подозира, че само година по-късно, двамата ще излязат на сцената на музикалното шоу, за да представят общ сингъл. Самата Жана признава, че не се е колебала да приеме предизвикателството и да се включи в проекта.

Музиката на парчето е на младите бийтмейкъри Jay Cee, автор и на аранжимента, и JJ, а текстът е на Кристо. Самият изпълнител е режисьор на видеоклипа, в който победителката от миналия сезон на X Factor изненадва не само със звучене, коренно различно от това в суперхита "Самурай”, но и с неочакван имидж.

В клипа тя сменя няколко ярки и много атрактивни визии, които еднакво отиват на огнената й природа – от корсет на комикси до романтична рокля с флорални мотиви – Жана очарова с красотата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама