Жана Бергендорф с новo сoло парче


Жана Бергендорф с новo сoло парче

"Невъзможни сме сами” е заглавието на новия самостоятелен сингъл на Жана Бергендорф, чиято онлайн премиера се състоя точно в полунощ на 7-ми май.

След супер успешните "Самурай" и "Играем с теб до края” в дует с Кристо, които бяха сред най-излъчваните парчета за 2014 г. и все още се радват на интерес от аудиторията, "Невъзможни сме сами” дава заявка да се превърне в следващия хит на магнетичната изпълнителка.

За музиката и аранжимента на проекта Жана и продуцентите й отново са се доверили на силния творчески тандем от Острова Рей Хеджис и Найджъл Бътлър, които през годините са работили с артисти като One Direction, Bryan Adams, Boyzone, Cher, Tom Jones, Robbie Williams, Alanis Morissette, Carlos Santana и мн. други.

Въздействащият български текст на парчето е дело на един от най-талантливите и обичани артисти у нас Любо Киров. Той споделя, че се е ангажирал с удоволствие с този проект, защото като ментор на Жана в X Factor отдавна е искал да я подкрепи творчески и след победата й във формата. "Парчето е уникално и ме вдъхнови да напиша текста на един дъх! Емоционалността на Жана отговаря на силата думите в песента и именно нейният глас е идеален проводник на посланието, което носят”, допълва Любо.

Не по-малко впечатляващ от композицията и текста на "Невъзможни сме сами” е видеоклипът, режисиран от Георги Манов. Заедно с екипа си от студио Clamer Design, Манов е реализирал с въображението и размаха на художник жива картина от цветове и форми в перфектна хармония със звученето на песента и е дал възможност на победителката от втория сезон на X Factor да разгърне артистичния си талант в нова светлина.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама