Ясни са новите треньори в "Гласът на България"


Ясни са новите треньори в "Гласът на България"
Снимка: ПР

Сезон 2021 на "Гласът на България" започва в ефира на bTV през есента, с цели три нови треньорски попълнения. В култовите червени кресла ще се настанят поп сензацията DARA, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални артисти Любо Киров и звездата на българската попфолк сцена Галена. Те ще оформят новия менторски състав, заедно с неповторимия Мастър Иван Лечев - трикратен носител на треньорската корона в шоуто.

Галена е звезда на българската поп фолк сцена, най-желаното име за всеки концерт, клуб и медиен ефир. Името ѝ е позната марка далеч извън границите на България и е символ на високо качество, красота, талант и невероятно шоу. С над 17 години музикална кариера, 6 албума, 74 видеоклипа и хиляди концерти и участия, песните ѝ имат кавъри в чужбина. Певицата признава, че е истински фен на "Гласът на България", а хилядите ѝ фенове ще посрещнат с радост новината за присъединяването й към шоуто.

DARA е една от най-актуалните млади поп изпълнителки у нас, истински огън на сцената – такава обещава да е и на треньорския стол. С над 6 години успешна кариера и повече от 20 топ хита, с над 70 милиона гледания в YouTube и многобройни последователи в социалните мрежи, шеметната DARA говори най-добре езика на младото поколение и знае какво точно е нужно, за да си успешен в поп музиката днес.

Любо Киров е един от най-разпознаваемите и обичани гласове в българската музика. Музикант, текстописец, аранжор, продуцент, певец, художник, опитен ментор на млади звезди и още - Любо Киров е сред любимците на публиката и го доказва с всяка своя песен, която се превръща в хит. 21 години кариера, 8 албума, безброй сингли, награди и концерти у нас и по света – заедно с Галена и DARA той дава сериозна заявка да отмъкне треньорската корона на Мастър Лечев след безпрецедентните му три победи в "Гласът на България" до момента.

Иван Лечев е ментор на трима от победителите в шоуто и обожаван треньор от публиката и феновете. Мастърът "не се дава лесно" и със сигурност отново няма търпение да открие новия най-добър "глас на България". Иван Лечев е един от най-изявените, запомнящи се, обичани и награждавани музиканти у нас - с над 43 години кариера, хиляди концерти, албуми, песни и награда "Грами" (за албума "I’m never gonna change" на Jose Feliciano). И тази година той с удоволствие, финес и лекота е готов да предаде уменията и съветите си на младите гласове, които ще привлече в отбора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама