Ясно е журито на “И аз го мога!”


Ясно е журито на “И аз го мога!”

Актрисата Елена Петрова ще е единствената дама в тричленното жури на “И аз го мога!”. Тя ще бъде справедлив и обективен съдник на изпълненията на 10-те звезди, приели предизвикателството да разкриват неподозирани и за самите себе си таланти пред очите на зрителите. Нейната роля основно ще бъде да оценява артистичните умения на участниците и възможността им да създават цялостни образи на сцена докато изпълняват различните номера.

Легендата на българския цирк Александър Балкански ще бъде “експертът” в журито. Той ще оценява техническите и физическите умения на звездите при техните изпълнения, както и ще следи за възможността им да поемат рискове и да се справят с рискови ситуации.

Запазената марка във воденето на телевизионни формати Ники Кънчев ще дава своите оценки за това как 10-те звезди се справят като телевизионни герои, дали камерата ги обича и доколко импровизацията, необходима за всяко телевизионно шоу на живо, е тяхната сила. Не него се пада и ролята да бъде “лошото ченге” в отбора на журито.

“И аз го мога!” тръгва в ефира на Нова на 11 март, точно в 20:00 часа. Кои са останалите три звезди освен адреналинката Жана Брейчева, Алфредо Торес, Елен Колева, Иван Звездев, Симона Пейчева, Камен Воденичаров и Николай Георгиев ще стане ясно в следващите дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама