Ясно е кой ще смени Зуека в "Маскираният певец" (СНИМКА)


Ясно е кой ще смени Зуека в "Маскираният певец" (СНИМКА)
Снимка: Facebook Маскираният певец

"Маскираният певец" се завръща в ефира на NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен партньор и колега Краси Радков, който е на мястото на Васил Василев-Зуека, ще дадат старт на третия сезон на 11 септември точно в 20:00 часа. Водещите са готови да се впуснат в интригуващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди умело крият самоличността си зад атрактивните костюми.

"Обичам тайните и загадките и съм готов да се забавлявам. За мен ще е чест да работя на една сцена с Геро. Най-хубавото е, че с Геро никога не сме работили заедно и ще е истинско предизвикателство", сподели Краси Радков в сутрешния блок на NOVA "Здравей, България".

Герасим Георгиев – Геро поясни, че Краси Радков е страхотен актьор с много опит и двамата ще са чудесен екип. "Винаги сме на страната на зрителя. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да говорим с тях и дори да ги пипаме. За нас също е изпитание да разберем кои хора се крият в костюмите" – допълни още той.

Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от новите четиринадесет маски отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи. Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама