Ясно е на коя дата стартира продължението на "Сексът и градът"


Ясно е на коя дата стартира продължението на "Сексът и градът"
Снимка: HBO

Оригиналната Маx поредица "Просто ей така – нова глава от Сексът и градът" ще има своята премиера в България заедно със световната си - на 9 декември по HBO GO.

Изпълнителен продуцент на поредицата е Майкъл Патрик Кинг. На премиерната дата ще бъдат достъпни първите два епизода, а следващите осем – по един всеки следващ четвъртък.

Продължението на сериала проследява Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), докато се ориентират в сложната реалност на живота и приятелството на едни жени на прага на петдесетте.

Снимките на сериала текат в момента в Ню Йорк с обявения до момента допълнителен актьорския състав в лицето на Сара Рамирес (Анатомията на Грей), Сарита Чоудхури (Кама сутра: приказка за любовта), Никол Ари Паркър (Буги нощи) и Карън Питман (The Morning show). Ще видим и познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и разбира се, Крис Нот като Тузара. "Просто ей така…" запечатва и последната роля на обичания актьор Уили Гарсън, който успява да се въплъти като в Станфорд, макар и само в един епизод.

Поредицата на HBO "Сексът и градът" е създадена от Дарън Стар и е базирана на книгата "Сексът и градът" на Кандис Бушнел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама