JEREMY? ще свирят в Дубай на световното EXPO 2020


JEREMY? ще свирят в Дубай на световното EXPO 2020
Снимка: ПР

Eдна от най-добрите и обичани български инди рок банди – JEREMY?, получи специална покана да свири в първия музикален фестивал Expo Beats Festival в рамките на EXPO 2020 в Дубай.

Изложението беше открито на 1.10.2021 и ще продължи до 31.03.2022 г. То е разположено върху близо 5000 декара площ и е с участието на 192 държави от цял свят. По време на EXPO 2020 ще се проведат шест музикални събития, а в първото от тях - World Beats Festival (7-9 октомври), ще вземе участие и JEREMY?. Те ще са единствената банда от България, която ще се включи изобщо в музикалните фестивали на EXPO-то, а концертът им на 9 октомври ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage. Гигът им ще е с продължителност един час, а в едно от парчетата ("Just like the Rolling Stones"), които ще изпълнят  на сцената, ще стъпят и танцьори под специалната хореография на известния британски хореограф Дани Лий.

ЕXPO 2020 Дубай е първото, което се организира в страна от Близкия Изток, а темата на изданието е "Свързвайки умовете, създаваме бъдещето". Преди броени дни в бляскавата церемония по отриването му участваха изпълнители от Обединените арабски емирства и Саудитска арабия, както и световноизвестният оперен певец Андреа Бочели, поп певицата Ели Голдинг и китайският пианист Ланг Ланг. Родните музиканти от JEREMY? са изключително щастливи да бъдат част от толкова престижно и грандиозно събитие и с пълни сили се готвят да забият там на 9 октомври.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама