Как изглеждат актьорите от „Кварталът на богатите“ днес


Как изглеждат актьорите от „Кварталът на богатите“ днес

Любимият ни сериал „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите“ започна излъчване преди цяло десетилетие. Струва ви се много, нали? Е, да, но времето лети. Някои неща обаче остават. Като например множеството сцени и поуки от тази тийн драма, която набра огромна популярност в България. Днес ще ви представим как са се променили главните герои през годините.

Бенджамин МакКензи (Райън Атууд)

След като се прочу с ролята си на лошото момче от Чино, Бендамин МакКензи направи пълен обрат, заемайки главната роля в сериала „Опасни улици“, където играе полицай Бен Шърман. Независимо дали е от страната на добрите, или лошите, за нас винаги ще си остане сладкият Райън!

Адам Броуди (Сет Коен)

35-годишният Адам е познат от ролята си на Сет Коен в хитовия младежки сериал "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите". Към днешна дата актьорът, участвал в „Тялото на Дженифър“ и 'Писък: 4“, е горд татко на прекрасна дъщеричка от Лейтън Мийстър.

Рейчъл Билсън (Самър Робъртс)

Ето я и любимата ни Самър! Чаровната брюнетка, позната ни от малкия екран и като Самър, и като д-р Зоуи Харт, се е отдала изцяло на семейството си. Дългогодишната ѝ връзка с актьора Хейдън Кристенсен даде прекрасен резултат, а именно сладка дъщеричка.

Миша Бартън (Мариса Купър)

Бившата актриса, която бе убита в трети сезон на сериала, винаги е твърдяла, че именно „Кварталът на богатите“ е виновен за проблемите ѝ с наркотиците и алкохола. Миша Бартън е на мнение, че хитовият сериал я е повлякъл надолу, понеже не издържала на популярността, връхлетяла я в тийнейджърска възраст.

Кели Роуан (Кирстен Коен)

Кели Роуан е позната на феновете на тийн сериала като грижовната майка на Сет Коен. Талантливата блондинка печели популярност с ролята си в сериала, а след това взема участие и в други филми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама