Как изглеждат актрисите от латино сериалите на 90-те днес


Как изглеждат актрисите от латино сериалите на 90-те днес

Драматична любов, изпепеляващи страсти и неочаквани обрати... такива емоции бушуваха по екраните през 90-те. Все още недобре опознатият жанр на сапунените сериали караше всеки един българин без оглед на пол, възраст и вяра да зареже работата си още при първите звуци от откриващата песен. „Вдовицата в бяло“, „Есмералда“ и 'Касандра“ бяха само част от емблематичните заглавия, които събираха малки и големи пред екраните. Вижте как са се променили актьорите за толкова години.

„Касандра“ - Корайма Торес

Времето, когато Корайма Торес, Хенри Сото и Фернандо Флорес властваха над телевизора, беше обявено за религиозен празник от дамите, а отношенията между мъже и жени се превърнаха в същинска студена война.

„Вдовицата в бяло“ - Мария Елена Дьоринг

Колумбийката теленовела „Вдовицата в бяло“ е един от най-големите хитове в този жанр. Изключително заплетената сюжетна линия, в комплект с древните проклятия и гадателки, караше всички баби да се позиционират пред телевизора в уречения час, защото един пропуснат епизод не може да бъде наваксан никога...

„Росалинда“ - Талия

Помните ли сапунката, в която Росалинда е младо и красиво момиче, което работи в цветарницата на дядо Флорентино? Е, за всеобща изненада, главната актриса (Талия) е станала дори още по-привлекателна, макар вече да е на 43 години!

„Есмералда“ - Летисия Калдерон

Мексиканската актриса Летисия Калдерон, която влиза в ролята на сляпата Есмералда, не е прекъсвала дългогодишната си филмова кариера и до днес. Явно участието в различни сериали е дало своя принос и върху личния ѝ живот, в който също не лиспват драматични обрати. Само 2 години след като сключва брак през 1997 година, Летисия разтрогва съюза. От следващия си брак, актрисата ражда двама сина, като едното момченце е диагностицирано със Синдром на Даун. След като най-накрая се отказва от идеята да го настани в специализирано заведение, Летисия Калдерон е с децата си почти денонощно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама