Как Коледа изненада талантите от X Factor


Как Коледа изненада талантите от X Factor

Коледните празници носят на дует Добреви от X Factor едно напълно ново амплоа – братята Иво и Пламен влизат в ролята на жури по време на благотворителен баскетболен мач в родния им град Добрич. "Бяхме жури в специална комисия по забивките. Беше много неочаквано и интересно коледно изживяване“, разкриват талантите, които най-накрая разбират какво означава да бъдеш жури и да даваш оценки.

Интересни моменти съпътстват и срещите на талантите с феновете в празничните дни, където почитателите им не пестят изненади и любопитни подаръци. Коледно мишле-играчка е най-милият подарък, който получава Невена от свой фен. Успоредно с това обаче надеждата на Търговище вече е в очакване на нова къща и добри пари. Причината – именно тези два късмета й се падат на коледната баница. Фенове очакват и Мирян при завръщането в родния му град Севлиево. Лондонският музикант остава изключително трогнат, след като напълно непозната жена му подарява ръчен часовник, купен специално за него.

Най-хубавият подарък за Михаела се оказва неочаквано събиране на голяма част от талантите на X Factor във Варна. Техен концерт в един от моловете в морската столица събира отново на една сцена бой бандата 4U, Sweet 16 и Кристина Дончева. "Тъй като паузата за нас не е почивка, а подготовка за концертите, празниците пристигат като един малък отпуск – време в което мога да бъда изцяло с жена ми. Това е коледният ми подарък, а другият ще го получа малко по-късно“, с тези думи Георги Бенчев, който вече е в очакване на новия член на семейството, описва своята Коледа. По подобен начин изглеждат празниците и за рок таланта Славин, за когото завръщането у дома носи със себе си и среща с най-големия му фен – неговият 12-годишен брат. "Забавлявахме се много”, разказва рокаджията, който вече се подготвя да посрещне Новата година с участие в Поморие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама