Кали с първа победа в "Като две капки вода", Владо изуми като Лили Иванова (ВИДЕО)


Кали с първа победа в "Като две капки вода", Владо изуми като Лили Иванова (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

В седмия лайв на "Като две капки вода" най-много точки от жури, ментори и зрителите на NOVA събра Кали. Певицата беше в ролята на незабравимата българска изпълнителка с ангелски глас Ваня Костова. Тя покори сърцата на всички с изпълнението на "Искам тази нощ нещо да ти кажа". "Песните на майка ми са изключително сложни за имитация, но докато гледах това изпълнение ми се прииска да изляза на сцената и да изпеем поне една дуетна песен заедно", не скри вълнението си след представянето на Кали сина на Ваня Костова – Боян Михайлов.

Дара Екимова слезе от асансьора в образа на Мими Иванова. "Аплодисменти за Дара! Беше много мило, симпатично и забавно да се видя имитирана точно от теб. Тази песен е много трудна, но в Дара видях много неща от себе си. Благодаря ти, че изпя така хубаво песента ми", каза самата Мими Иванова след изпълнението на "Зелената стара чешма".

Веднага след нея победителят и водач във временното класиране Владо Михайлов успя за пореден път да изправи публиката на крака в обувките на примата Лили Иванова. "Изключително! Владо направи идеално дори движенията на Лили Иванова. Беше една от най-добрите нейни имитации на тази сцена", впечатлен бе Димитър Ковачев – Фънки.

Вечерта продължи с Тома, който беше в свои води с хард рок образа на Серж Танкян от групата System Of A Down. Тома разтърси сцената и публиката с песента "Chop Suey", а най-възхитен от изпълнението му беше Фънки, който дори излезе и се поклони пред Тома и коментира: "Нямам думи! Великолепен! Най-после да чуем тази музика, представена невероятно."

Прожекторите осветиха Керана в образа на ексцентричната британска звезда Сам Смит и един от най-големите световни хитове в последните няколко месеца "Unholy". Христо Гърбов имаше задачата да влезе в бляскавия корсет на друг от участниците. Той слезе по стълбите като Кали и вдигна настроението в студиото с незабравимия ѝ попфолк хит от 1998 година – "4-4-2". 

Яна Маринова се сблъска с още един мъжки образ тази вечер. Актрисата се превъплъти в една от най-големите рок звезди Стивън Тайлър с емблематичното за световната музика парче "Dream On". Дуетът на Димо и Ралица за първи път в сезон "Неделя" имитира един и същи образ – този на Веселин Маринов. Актьорите изпяха "Един миг от рая", а от масата на журито самият Веселин Маринов каза: "Много хубаво се справихте. Все едно, че бяхте мен. Толкова много години в това шоу има моя имитация, но от тази позиция за мен беше много по-вълнуващо".

Финала на шоуто сложи Христо Петков с легендата Принс и "Purple Rain".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама