Камелия Тодорова представи ново видео


Камелия Тодорова представи ново видео

Камелия Тодорова подари на своите почитатели новото си видео към песента "Отначало“.

Композицията е по музика и текст на дъщеря й Рейчъл Роу, аранжиментът е дело на Михаил Йосифов. В записа участват пианистът Калин Жечев и контрабасистът Борис Таслев, а в щрайх секцията се чува изпълнението на Мария Стоянова, Евгения Бааджиева, Иван Лалев и Людмил Стойнев.

Песента "Отначало“ сякаш засяга всички важни опорни точки в живота на човек и затова, в допълнение към великолепната музика, текстът й придава универсално звучене, което я прави много лична. Темата за двете важни начала е водещата линия на съдържанието - от една страна стои началото, от което сме тръгнали и не бива да забравяме, защото то ни държи здраво стъпили на земята, и от друга - става дума за началото на новата посока, която често се налага да поемем, стартът, който никога не е лесен, но винаги придава нов смисъл и значение на битието ни.

И тъй като всяко начало е свързано с промяна – вътрешна или външна, със заемането на нова роля и приемането на нова визия за себе си, живота и заобикалящия свят, съвсем естествено във видеото към "Отначало“ зрителят ще види Камелия Тодорова в различни превъплъщения, във всякакви възможности, когато мислим и говорим за начало.

Арт директор, режисьор и монтажист на клипа е Мариета Ценова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама