Камерън Диас, Кейт Уинслет и Джъд Лоу с нов и дългоочакван филм


Камерън Диас, Кейт Уинслет и Джъд Лоу с нов и дългоочакван филм
Снимка: Getty Images/Guliver

Трябва да признаем, че има някои актьори, които оставят следа със своето творчество. Като Камерън Диас. Сигурни сме, че милиони фенове тръпнат в очакване на някой нов филм, в който ще видят любимката си. Оказва се, че може би няма да чакат твърде дълго. 

Продължението на един от любимите ваканционни филми, „Ваканцията“, е в процес на работа и според съобщенията повечето от оригиналния актьорски състав вече са се включили в проекта. Вътрешен човек информира „Сън“, че всички от оригиналния актьорски състав (Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу и Джак Блек) ще участват в продължението.

Вижте още: Обвиниха певицата Лизо в тормоз на работното място

Оригиналният филм от 2006 г. проследява две млади жени от напълно различен произход, които разменят домовете си по време на празничния сезон. И двете преживяват сериозен културен шок, но в крайна сметка намират любовта, всяка в своя свят.

Изминаха 17 години, откакто за последно видяхме Ирис и Аманда. Феновете ще разберат какво се е случило оттогава.

„Планът е да започнем снимките през следващата година, предимно във Великобритания и Европа. Всички актьори от оригиналния филм се включиха“, каза източникът пред вестника. „Това е един от най-успешните филми по рода си и все още се радва на милиони фенове по света всяка година – има смисъл да се срещнем отново с тези герои и да разберем какво се е случило с животите им, след като са се събрали. Ще бъде забавно, интересно и романтично – точно това, което всеки иска за Коледа.“

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама