Карди Би се завръща, пусна ново парче (ВИДЕО)


Карди Би се завръща, пусна ново парче (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Карди Би се завръща с "Like What (Freestyle)". Сингълът е с фрийстайл семпли от легендарната песен на Миси Елиът "She’s A B**ch".

Фриистайлът служи като продължение на миналогодишното ѝ емблематично сътрудничество с Меган Дъ Стелиън в "Bongos" (49 милиона гледания). Действието във видеото се развива в собствения облян в слънце оазис на Карди Би, включващ ослепителни танцьори, обграждащи емблематичното дуо навсякъде.

Преди "Bongos" двете изпълнителки пуснаха хитовата сензация "WAP". "WAP (Feat. Меган Дъ Стелиън)" утвърди Карди Би като един от най-популярните изпълнители на Apple Music за всички времена, спечелвайки най-високия дебют на платформата от жена изпълнител, както и най-бързо издигналата се до #1 песен в историята на Apple Music от жена изпълнител. Освен това става №1 в Billboard Hot 100 и достига №1 на радио станциите с формат Rhythmic и достига №2 на радио станциите с формат Urban.

Вижте още: Карди Би уцели зрител с микрофон по време на концерт. Ето защо (ВИДЕО)

"WAP" също спечели награда за "Любима песен - Рап/Хип-хоп", на "Американските музикални награди" и спечели "Най-добро сътрудничество и видео на годината на BET Awards". Видеото вече е достигнало над 523 милиона гледания, а аудиото вече има над 3,2 милиарда стриймвания.

Повече за Карди Би

Карди Би е сред най-значимите музикални артисти на всички времена, независимо от жанр, пол или поколение – всичко това е постигнато за по-малко от десетилетие. Някои от нейните отличия включват най-много сингли №1 (5) в Billboard Hot 100, първият водещ изпълнител, оглавил Billboard Global 200 с албум, който е продал 100 милиона сертифицирани единици, най-много диамантено сертифицирани песни (3) от RIAA и най-много песни с милиард стриймвания в Spotify, включително най-стриймвания женски рап албум.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама