"Като за последно" с Мария Бакалова тръгва по кината


"Като за последно" с Мария Бакалова тръгва по кината
Снимка: ПР

Новата българска комедия "Като за последно" на режисьора Ивайло Пенчев ("Летовници", "Корави старчета") излиза на голям екран на 4-ти юни 2021 г. Лентата ще се завърти в киносалоните и летните кинотеатри в цялата страна. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.

Режисьорът Ивайло Пенчев отново ни пренася на красивото българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и в крайна сметка – с любов.

"Като за последно" разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който предлага неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като ѝ предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития, абсурдни преживявания. Пенчев не изневерява на стила си и отново предлага на зрителя вълнуващ сюжет на фона на живописни природни кадри, заснети от оператора Георги Челебиев.

"Като за последно" събира съзвездие от любими актьори – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов.

"Отново събрахме великолепен екип и създадохме филм за общуването между хората, отношенията в семейството и за любовта. Комедията се преплита с драматичните сцени, но не е ли така и в живота?", разказва Ивайло Пенчев. "Зрителите ще видят любими свои актьори като Банов, Фицата, Малин Кръстев, Геро в по-различни роли и драматургични ситуации. А за Мария Бакалова се изговори доста, затова бих искал да поканя публиката да я види в "Като за последно" в ролята на скромната и лъчезарна Алекс."

Комедията грабна Наградата на публиката на фестивала "Златна роза" 2020 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама