Кейти Пери разказва за брака си с Ръсел във филм


Кейти Пери разказва за брака си с Ръсел във филм

Те никога не потвърдиха причините за разпадането на брака им. Но всичко това може да се промени благодарение на филм, в който ще се разказва за обречения брачен съюз между Кейти Пери и Ръсел Бранд.

27-годишната певица разказа за новия си 3D филм "Кейти Пери: Част от мен" в шоуто на Елън де Дженерис. Кейти също така сподели как е решила да покаже истината за живота си, включително и за връзката си с Ръсел.

Тази новина идва само седмица след като 36-годишният Ръсел призна пред Елън, че той все още обича Пери.

"Исках да покажа цялата истина за живота си. Понякога си мисля, че хората смятат, че ние сме перфектни, а ние знаем, че не сме. Според мен е важно да разбием представата, че за да постигнеш мечтата си, винаги трябва да си перфектен и безупречен или да живееш в някакъв измислен свят. Поради тази причина реших да покажа всичко във филма", каза Кейти.

"Лентата разказва най-вече за това как стигнах до мечтата си, както и за самия път, който беше неравен, но най-вече забавен."

Зрителите ще станат свидетели на прехода на Кейти от дъщеря на проповедник до секс символ и поп звезда от световна величина. Документалният 3D филм ще разкаже също за световното й турне през 2011, за борбата за място в музикалния бизнес и натиска на славата. Филмът ще бъде пуснат в кината в САЩ на 5 юли тази година.

През декември 2011 г. Ръсел подаде молба за развод, като изненада както нас, така и самата Кейти, за която твърдят, че била като ударена от мокър парцал. Официално разводът им ще бъде финализиран през юли, тъй като в Калифорния са необходими 6 месеца, за да може да се приключи процедурата.

И двамата продължиха напред, като името на Ръсел беше свързвано с бразилската художничка Ориела Меделин и бившата приятелка на Дейвид Хаселхоф - Анушка де Джорджиу. Кейти не остана по-назад от него - тя излизаше с Баптисте Джиабикони и китариста от групата Florence & the Machine - Робърт Акройд.

Източник: dailymail.co.uk

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама