Кичка Бодурова изригна срещу "Две капки вода"


Кичка Бодурова изригна срещу "Две капки вода"
Снимка: Instagram

Всички познават Кичка Бодурова като изключително талантлива дама с голямо самочувствие и леко сприхав нрав. По всичко личи, че естрадната певица съвсем не е била впечатлена от имитацията на Христо Гърбов, който в последния епизод на предаването "Като две капки вода" влезе в нейния образ. 

Актьорът се наложи на изпее "Пея за всички приятели", тъй като Гърбов не може да се похвали с особени музикални възможности, крайният резултат прилича на пародия.

Вижте още: След излъчването на "Ергенът" започва новото риалити "Момата"

Така или иначе, и журито, и самият Христо Гърбов, и останалите участници искрено се забавляваха и приеха с много хумор имитацията. Уви, Кичка далеч не е толкова "широко скроена" и побърза да захапе продукцията. Ето какво написа тя в социалните мрежи"

"Разбрах за опита за имитация на моя образ. Доколкото си спомням това предаване заслужаваше името си -"Като 2 капки вода", защото имаше добри попадения на ИМИТАЦИИ. Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си- Пародия. Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство. И гледайки тази "пародия", аз много се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си. Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито наградите които съм донесла за България, нито може да намали банковите ми сметки. Аз обичам Родината си, ще бъда вярна докрай на моите фенове и за тях издавам нов албум, 30ти поред, който ще представя на 1 юли в летен театър Варна и на 17 юли в летен театър Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта.

/само 2 , защото бях обвинена, че идвам да взимам хляба на другите/

Оооо, момичета, …. И утре по- кротко - ако танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се обърнат! Аз мислено ще бъда с вас!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама