Кичка и Гъмов в открита война


Кичка и Гъмов в открита война

Снощи се проведоха поредните елиминации във VIP Brother. По силата на зрителския вот Иво Танев напусна завинаги Къщата. Той реши да даде щита на SDI на Ернестина, като по този начин я превърна в първия сигурен полуфиналист на най-гледаното шоу в България.

В днешния дейли епизод ще видим новата седмичната мисия „В името на рекорда”. Съквартирантите ще се състезават в 5 категории, опитвайки се да подобрят или поне да повторят някои световни постижения. Звездите ще дадат всичко от себе си, за да се преборят за максимален седмичен бюджет. Един от Съквартирантите обаче ще откаже да изпълни задачата, поставена от Big Brother. Това е Кичка Бодурова, която ще бъде непреклонна в решението си, поставяйки успеха на мисията под въпрос. Докъде ще доведе това нейно решение и защо Катя изправи всички на крака с изпълнението си, ще стане ясно тази вечер от 20 часа по Нова.

Именно Кичка ще бъде сред главните действащи лица в епизода довечера. От известно време тя е в доста обтегнати отношения с Гъмов. Днес двамата отново ще се изправят един срещу друг в поредната словесна битка. Този път обаче зрителите на Нова ще я видят в друга светлина – категорична, непоколебима и довеждайки битката до край. Какво предизвика поредната разпра между двамата и кой ще излезе морален победител от нея, предстои да разберем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама