Китайски барабанистки на рождения ден на Бионсе


Китайски барабанистки на рождения ден на Бионсе
Снимка: Getty Images/Guliver

Талантливите барабанистки от MANAO – Drums Of China се похвалиха, че ще бъдат сред специалните гост-изпълнители на партито по случай рождения ден на Бионсе.

Събитието ще се проведе в началото на септември на място, което все още се пази в тайна. Приготовленията за грандиозното парти обаче вече са стартирали. На него освен китайската супер група, участие ще вземат и някои от най-големите световни звезди в момента.

Бионсе лично е изявила желание MANAO – Drums Of China да бъдат част от нейното звездно събитие, тъй като миналата година ги е гледала на живо в Германия и е останала силно впечатлена от енергичното и завладяващо шоу, в което музика и акробатика се преплитат в едно.

Зрелищното представление на 14-те талантливи барабанистки се базира на изкуство, родено в Китай, което съществува от хилядолетия и е забавлявало императорите в Забранения град още преди Христа.

Българската публика също ще има възможност да се наслади на това невероятно шоу на 16 ноември в зала 1 на НДК, съчетаващо в себе си мощен тътен на барабани, ефектно осветление, най-модерна технология и тайните на азиатското изкуство. Спектакълът ще бъде част от турнето „Завръщането на летящия дракон“, което стартира в началото на ноември.

Билети ще намерите в мрежата на Eventim на цени от 26 до 60 лева.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама