Кой ще спечели втори сезон на "Един за друг"?


Кой ще спечели втори сезон на "Един за друг"?
Снимка: Facebook

Риалити форматът "Един за друг" се завърна тази пролет по Нова телевивизия с положителни емоции, добро настроение, любопитни предизвикателства и 13 двойки със силна връзка помежду си. След впечатляващия успех на първия сезон на най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир, незабравимо приключение очаква новите участници, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими.

Вторият сезон ни впечатлява с повече от атрактивен каст, като сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.

В "Един за друг" участниците отново са поставени в нетипични за тяхното ежедневие, но и често комични ситуации в почти изцяло нови предизвикателства. Те тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. По време на предаването участниците имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

До този момент според генералното класиране най-голям шанс за успех имат следните двойки:

1. Тяна и Иво


През предстоящата седмица видяхме как двойката се мобилизира, рискува с по-големи залози, даде всичко по силите си, за да измести Полина и Мохамед от първото място. Двойката влезе в къщата на любовта със заявката да бъдат втори до последно и накрая да се доберат до първата позиция. Техните качества и спортен хъс определено ги нарежда сред фаворитите на зрителите и двойка с най-голям шанс за победа.

2. Полина и Мохамед


През изминалата седмица бяхме свидетели на това колко от двойките искрено се дразнят на нивото на подготовка на Поли и Мохамед и това колко добре се справят във всяка една игра. Определено тази двойка може да бъде определена като най-борбената и с най-големи амбиции за победа. За съжаление обаче предстоящата седмица те бяха изместени в генералното класиране от Тяна и Иво, въпреки че до последно водеха. Все още не е късно да затвърдят позициите си и да докажат колко добре си партнират. Коментарите в социалните мрежи също потвърждават това, че Полина и Мохамед са сред двойките с най-голям шанс за победа в предаването.

3. Здравка и Мирослав 

Двойката също се отличава със спортна злоба и най-вече - големи залози и от двете страни. Това им помогна да се доберат до второто място в генералното класира и показва тенденция към развитие. Тяхното силно желание е с големи залози да се доберат до второто място, а възможностите им доказват, че това е съвсем възможно. Очакваме с нетърпение да видим какви ще бъдат предизвикателствата през следващите седмици и дали "хазартното настроение" на Здравка ще ги придвижи към сигурна победа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама