Кой си бил в миналия си живот спред зодията


Кой си бил в миналия си живот спред зодията
Снимка: iStock/Guliver

Какво се случва с душата на човек след смъртта? Бихме искали да вярваме, че отвъд прага на живота има продължение на пътя или има втори шанс да го изживеем по различен начин. За щастие езотериците имат опции как това може да се случи и на първо място споменават прераждането.

Овен

Хората от този волеви знак в миналия живот са служили като командири и водачи. Във всеки случай те са били свързани с военна служба. Ето защо в този живот те са решителни, агресивни и безстрашни.

Телец

Определено са били човек на изкуството и най-вероятно художник или уличен музикант. Уменията му в миналия живот се проявяват и в настоящето. Телецът има добре развито чувство за красота и той знае как да създава красота около себе си.

Близнаци

Определено представителите на този знак в миналия живот са се движили в най-висшите кръгове, вероятно са били дипломати или просто светски хора. Иначе как иначе да обясним вроденото им чувство за такт, да преговарят по най-добрия възможен начин.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

Рак

Тези хора най-вероятно са били учители или наставници. Те са много чувствителни към другите и взискателни към себе си, но в същото време имат ярка харизма. Може би в миналия живот те са учили децата да четат и пишат или са ръководили философско общество.

Лъв

Хората от този знак определено са играли на сцената в миналия живот или са правили различни постановки. Тенденцията на лъвовете да разиграват драма от нищото и да блестят публично само потвърждава това.

Дева

Тези хора са силни в своята рационалност и способност да отхвърлят емоциите, за да оценят ситуацията трезво. Те ще подредят всеки случай по рафтовете и ще намерят единственото правилно решение. Най-вероятно те са били инженери или дизайнери.

Везни

Това е един от най-интелигентните знаци и въпреки вътрешния "раздор" има невероятен баланс по отношение на другите. В миналия живот те най-вероятно са служили като съдии или са работили в правосъдния сектор.

Скорпион

Хората от този знак са родени манипулатори, така че най-вероятно са служили в двора и са били "сиви" кардинали. Също така, в предишни превъплъщения те биха могли да бъдат дипломати и вероятно да решават съдбите на другите.

СЪВЕТ ОТ АНГЕЛ ХРАНИТЕЛЯ НА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА 2021

Стрелец

Тези хора са пътешественици, откриватели, моряци. Където и съдбата им да ги отведе, те се чувстват спокойни и бързо намират приятели.

Козирог

Тези хора в миналия живот явно са се занимавали с пари и са управлявали финансите. Може би са били търговци, предприемачи и са управлявали собствен бизнес. Възможно е те да са били заможни хора и на практика са привличали пари към себе си.

Водолей

Тези хора са били лечители  и са предсказвали бъдещето. Интуицията от миналия живот е налице и в настоящия, благодарение на нея те усещат хората перфектно, учат се бързо и интегрират различни практики.

Риби

Тези хора са били отшелници в миналия живот, духовни наставници или са служили в църквата. Дори в настоящото си въплъщение те често мечтаят, обичат философията, често са милостиви и се стремят да помагат на хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама