Концертът на Рамацоти в София изцяло разпродаден


Концертът на Рамацоти в София изцяло разпродаден
Снимка: Getty Images/Guliver

Концертът на Ерос Рамацоти в София, който ще разтърси зала "Арена Армеец" на 26 септември, е изцяло разпродаден един месец преди грандиозното събитие, съобщиха организаторите от Жокер Медия.

Събитието в София е част от световното турне "Perfetto World Tour", което започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и по една в Любляна и Клуж-Напока преди да “акостира” на 26 септември в "Арена Армеец", където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата.

До края на тази година обиколката ще премине през най-големите европейски столици, а през 2016-а г. ще продължи с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка. Рамацоти ще използва български самолет за всички дати, които са насрочени до момента.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама