“Космическата Валя Балканска” гостува във Варна


“Космическата Валя Балканска” гостува във Варна
Снимка: ПР

По случай 80-ата годишнина на изключителната и обичана народна певица Валя Балканска, фолклорен ансамбъл "Родопа" от град Смолян представя концерт-спектакъла "Космическата Валя Балканска" - на 28 август в Летен театър Варна. Събитието е част от национално юбилейно турне, което стартира през май тази година от Пловдив, а след представянето му във Варна в края на този месец, ще зарадва и публиката в още от големите градове на страната. Датите по градове ще бъдат обявени допълнително.

Спектакълът е израз на уважение към голямата народна певица с неземен глас и космически талант и още една възможност на публиката да се докосне до тях. На сцената до нея ще бъде дългогодишният й партньор - гайдарят Петър Янев, с когото работи рамо до рамо вече повече от 30 години. Основна роля ще имат и над 40 музиканти, певци и танцьори от фолклорен ансамбъл "Родопа" град Смолян, част от който през годините е и самата Валя Балканска, а специални гости ще са гайдарски ансамбъл "Еподай" и огнената Деси Добрева.

Неподправената енергия, душа, ритми и магия на Родопите вплетени с въздействаща мултимедия, гайди и вълшебния, въздействащ глас на Валя Балканска, обещават неповторимо изживяване и настроение за зрителите в Летен театър Варна на 28 август.

Началото на събитието е в 20:00 часа, а билети за него вече се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от Билетната каса на Летния театър, в книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна. Цената им е от 20 до 35 лв. според мястото.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама