Краси Радков спечели "Като две капки вода" (ВИДЕО)


Краси Радков  спечели  "Като две капки вода" (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Краси Радков е победител в юбилейния 10-и сезон на "Като две капки вода". Той спечели вота на зрителите в телевизионното шоу за имитации.

На финала Краси Радков се обясни в любов на публиката, пеейки емблемата на легендарния Емил Димитров - "Ако си дал". Той беше отличен с приза "Мистър Враца Транслейтър", след като през сезона пя на 6 различни езика.

"Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви много, чувствам се неловко, обърна се той към останалите изпълнители. Бях поканен за друго - за хумор, а то - кола", продължи комикът, прочул се от "Шоуто на Слави".

Голямата награда за победителя е автомобил. "Тази кола аз ще я даря! На детската педиатрия в София", заяви изненадващо Краси Радков буквално секунди, след като получи ключа за нея. 2500 лв., които спечели тази вечер, пък дари на дома за артисти ветерани. Най-големите си благодарности той отправи към публиката, също и на Слави Трифонов. 

На второ място на косъм от победата остана Александър Сано. Той избра да се изповяда с емоционалната песен "Седем пъти" на гения на българската поп култура Васил Найденов. Сано получи приза "Зърното на образа", който му беше тържествено връчен. Актьорът обясни за журито и зрителите, че недоумява как е финалист, а гласове като Руслан Мъйнов - не. "Двойката ми носи късмет, роден съм на 2-и - не съжалявам", коментира той позицията си. И решението да участва взел от втория път, след като продуцентът Маги Халваджиян му звъннал пак след първия отказ.

Призовата тройка се допълва от Крисия. Тя отправи своя божествен вик Hallelujah, влизайки в душевността на Александра Бърк. Най-малката участничка в историята на предаването беше провъзгласена за "Малката голяма звезда". Докато бе във формата, тя загуби татко си, който почина от инфаркт.

Финалната четворка завърши Дарин, който изля душата си, изпълнявайки песента на Влатко Стефановски "Gipsy Song" или както е по-известна в Бълагрия "Бел кон". Той дари сърцето си на всички хъшове по света и си спомни за едно от първите си излизания на сцената на Народния театър. Дарин си тръгна с наградата "Мистър Огън Момиче".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама