Крисия записва песен за финала на Детската Евровизия


Крисия записва песен за финала на Детската Евровизия

Звездата от Детската Евровизия Крисия Тодорова започна записите на общата песен, която всички участници ще изпълнят заедно на сцената в "Арена Армеец” на 21-ви ноември. Заглавието на песента е в съзвучие с мотото на 13-то издание на песенния конкурс – #Discover” (#Откривай”). В нея се пее за откриването на надеждата, мечтите, любовта в сърцата и приятелите, и че всеки един от нас е уникален.

"Discover” е много модерна песен и ще стане хит. Много ми харесва” – сподели Крисия по време на репетициите на новата песен и допълни, че "чрез музиката всичко може да се открие”.

Автори на музиката на “Discover” са Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и режисьора на шоуто на Детската Евровизия 2015 Гордан Бонело. Текстът е дело на Мат Мушу, който написа и общата песен за миналогодишното издание на конкурса.

”Мотото “#discover” има много обширно значение. Искаме да покажем на Европа колко е красива България, колко топли са хората тук. Искаме Европа да открие талантите във вашата страна и да предадем на всички деца нашето позитивно послание - да открият надеждата, приятелството и бъдещето” – заяви Гордан Бонело, режисьорът на шоуто.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама