Криско ще почива на екзотична дестинация


Криско ще почива на екзотична дестинация

Кристиан Талев, познат сред феновете като Криско, вече планира снимките към видеото на следващото си парче. Рапърът, който разбива родните класации с повече от 100 000 000 гледания в YouTube на всичките си хитове до момента, е част от емблематичното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и признава, че почивката не част от плановете му за това лято.

„В известен смисъл, това е и цената на успеха. Личният живот отива на заден план, почивките също. В по-натоварените дни имам по няколко участия едно след друго. Единствената опция да открадна малко време за себе си е след края на летния сезон и турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, когато планираме и снимките на следващото ми парче.“, сподели Криско и допълни, че която и екзотична дестинация да избере, тя трябва да съвместява и почивката, и работата – точно както при раждането на клипа към „Дали това любов е“ на о-в Бали.

Криско ще се качи отново на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 на 15-ти септември в Благоевград. Следва големият финал в София, а датата е 18-ти септември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама