Криста погрява Ciara в Пловдив


Криста погрява Ciara в Пловдив

Криста, откритието на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая, ще подгрява световната R’N’B звезда Ciara на концерта й в рамките на 359-хип-хоп фестивала в Пловдив на 22-ри юни.

Певицата е част от вечерта с емблематичното заглавие Bad Girls Night (Нощта на лошите момичета) и заедно с най-добрите български r’n’b изпълнителки ще представи авторските си сингли.

Само седмица преди това, на 14-ти юни, Криста се завръща ударно на сцената на Sofia Live Club. Към бандата й се присъединяват Милен Кукошаров на клавишни и Георги Станков на бас, което обещава едно незабравимо музикално приключение. Заедно с тях на сцената ще излязат и добре познатите и талантливи Георги Янев - китара, Мартин Ташев - тромпет, Теодор Иванов - барабани и Елена Кокорска - вокали.

Специален гост на събитието ще бъде най-силното вокално присъствие на ню соул сцената - младата певица Маги Алексиева – Mey.

Качествен фънк и соул със запазената марка на Криста на 14-ти юни в София и разтърсващ R’n’B звук преди мегазвездата - гост на 359-хип-хоп фестивал Ciara на 22-ри юни в Пловдив.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама