Кристен Стюарт с прозираща рокля на премиерата на "Здрач"


Кристен Стюарт с прозираща рокля на премиерата на "Здрач"

Връзката на Кристен Стюарт и Робър Патинсън премина през сериозни проблеми, след като по-рано тази година стана ясно, че тя му е изневерила с режисьора Рупърт Сандърс.

Но актрисата се беше постарала да отклони вниманието от скандала с много атрактивен тоалет на световната премиера на "Здрач: Зазоряване –част 2" в Лос Анджелис в понеделник вечер.

22-годишната звезда се появи в компанията на Патинсън, с когото се сдобриха преди няколко седмици, облечена в зашеметяваща рокля на Zuhair Murad. Златният тоалет беше с напълно прозрачна долна част.

Благодарение на прозиращата рокля от дантела и шифон, феновете успяха да се насладят на златното бельо на актрисата, която явно не се притесняваше да покаже повечко плът.

Косата на Стюарт беше на вълни, като тя я носеше на една страна. Актрисата имаше много малко бижута - само гривна на всяка ръка и деликатно колие около врата.

Кристен, която обикновено предпочита ежедневни дрехи и кецове Converse, беше лакирала ноктите си в златно, за да отиват на роклята й.

Относно грима – тя се беше спряла на червено-розово червило и сенки за очи в меден цвят.

Междувременно нейният екранен партньор и приятел в живота Робър Патинсън също изпъкна с изумруден костюм на Gucci, комбиниран със светло сива риза и черна вратовръзка.

Някои от феновете на сагата бяха направили лагер пред Nokia Theatre в продължение на няколко дни, за да видят на живо Робърт, Кристен и останалата част от актьорския екип.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПРЕМИЕРАТА ТУК!

"Здрач: Зазоряване част 2" разказва историята на Бела и Едуард, които се радват, че са станали родители на малката Ренесме. Нейният живот е под заплаха, тъй като Волтури погрешно смятат, че тя е безсмъртно дете, бебе, което е превърнато във вампир.

Краят на сагата ще ни покаже как семейство Кълън и техните съюзници се борят за живота на дъщеря им.

Лентата ще излезе в България на 16 ноември 2012 г.

Източник: dailymail.co.uk

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама