Квартет Destiny с нов музикален спектакъл


Квартет Destiny с нов музикален спектакъл
Снимка: ПР

След успешното представяне на "Усещане за жена" в България и чужбина, Destiny Quartet се завръщат на голямата сцена с изцяло нов концерт-спектакъл DESTINY +5.

Българският квартет привлича към себе си петима доказани български музиканти - Димитър Благоев (китара), Калоян Куманов (акордеон), Кристиан Желев (барабани), Станислав Арабаджиев (пиано) и Даниеле Фебо (бас). Заедно те ще пресъздадат с впечатляващи умения и финес любими класики със съвременен прочит, филмови теми и балкански мелодии.

Италианският екип в проекта е подготвил нови завладяващи аранжименти, които ще чуете за първи път на живо. Касиел Ноа Ашер, режисьор и сценарист на спектакъла, добавя щипка лудост и провокация, които няма да ви оставят безразлични.

"Въпреки изпитанията, които ни поднася животът през последните години, ние вярваме, че музиката лекува, сплотява и дава криле. Вложихме огромна любов в проекта DESTINY +5 и вярваме, че хората ще я усетят!", споделя Гергана Алексиева, основател на Destiny Quartet.

Турнето на DESTINY+5 стартира с две дати:

26 април 2022 г. - София, Sofia Live Club

28 април 2022 г. - Варна, Фестивален и Конгресен Център

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама