Лара Фабиан се завръща в България


Лара Фабиан се завръща в България
Снимка: Getty Images/Guliver

След Белгия и Франция, като част от промо-тура на албума си "Ma vie dans la tienne", световната дива Лара Фабиан се завръща в България. Концертът й е на 24 април 2016 година в зала 1 на НДК.

Представянето на новия си запис Лара започна с последния си, едноименен сингъл от него "Ma vie dans la tienne", който вече е на пазара. В него са включени и 2 неиздавани досега версии на първия официален сингъл от албума "Quand je ne chante pas".

Пускането на "Ma vie dans la tienne" на 6-ти ноември ще бъде съпроводено и с кино премиера в същия ден. Зрителите в 158 европейски кина ще имат възможността, за първи и последен път, да видят един специален концерт от последния гастрол на Лара "Best-of Unplugged", записан специално за кината от 12 камери в зала "Forum Karlin" – Прага.

Лара Фабиан плени българската публика миналия октомври, когато изнесе 2 концерта в НДК.

Билетитe за второто й гостуване у нас са силно ограничени и варират на цени от 59 до 159 лв., като първите 100 от тях са с 10 лв. отстъпка. Продажбата им започва от днес, 28.10.2015.

Търсете ги в мрежата на eventim.bg, магазини Пикадили, Офис 1 Суперстор, Ориндж, бензиностанции ОМВ и Билетен Център НДК.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама