Лефтеров от "Игри на волята" разкри какво мисли за бившата му Мирела и Валери (ВИДЕО)


Лефтеров от "Игри на волята" разкри какво мисли за бившата му Мирела и Валери (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

В петък приключи поредната оспорвана битка в "Игри на волята: България" и със сълзи в очите Димитър Лефтеров се раздели с риалитито. Той достойно загуби от Георги Петров, по-познат като Гого. "Сезонът на дините приключи! За съжаление участието ми в Игри на волята - също.. Радвам се, че си тръгвам след битка с човек, когото мога да нарека приятел! Достоен играч и истинска нинджа! Благодарен съм, че се срещнахме, брат!", написа той във Facebook профила си. Часове по-късно атлетичният музикант коментира отношенията му с бившата му приятелка Мирела и сегашния ѝ приятел Валери Григоров.

"Беше ми изключително трудно да бъда в едно племе с Мирела, защото аз имах изключително други виждания за играта. Аз исках да играя от самото начало срещу хората, с които тя се съюзи, но за съжаление не се получи." Това каза той в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Ето какво разкри още той:

Ревнуваше ли я от Валери, когато показваха близост един към друг?

Не съм ревнувал Мирела от Валери, когато са показвали близост. Тогава бях разочарован от това, че тя не дойде да ми каже, въпреки че всеки виждаше какво се случва. Даже напротив, уверяваше ме и ми се кълнеше, че нищо няма да се види и нищо няма да се разбере, всички знаем къде сме.

Кога разбра, че има нещо между тях?

Разбрах, че има нещо между Мирела и Валери още в лодката, когато пътувахме, защото понякога един поглед е достатъчен. Но аз още тогава ѝ казах, че ще се радвам, стига всичко да е наред при тях.

След излизането ти получи ли признание и извинение от двамата за връзката им?

След излизането ми получих признание и извинение от Валери, че така са се случили нещата и наистина знам, че той много ме оценява като човек и като приятел, за което съм му много благодарен.

Смяташ ли постъпката им за предателство?

Не смятам постъпката за Мирела и Валери за предателство. Смятам това, че Мирела говореше в очите ми неща, които явно не са така и които всички видяхме, че не са така, за доста недостойна и неуважителна постъпка. В крайна сметка всеки гледа да се изкара в най-добрата светлина. За съжаление това беше на мой гръб, но не се сърдя.

Имаш ли някакви симпатии към Мани?

Имам симпатии към Мани. Мани е много готин човек, но отношенията ни са чисто приятелски. Наистина много си говорихме с нея и с Гого, когато дойдоха и чак ми е странно, че се зачекна темата, че има нещо между нас, ама ето пак съм с ризка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама