Лейди Гага сменя Бионсе на Coachella


Лейди Гага сменя Бионсе на Coachella
Снимка: Getty Images/Guliver

Лейди Гага ще е новият хедлайнер на популярния музикален фестивал Coachella този април. Звездата сменя на мястото Бионсе, която заради напредналата си бременност няма да може да зарадва феновете си с живо изпълнение.

Слуховете, че Гага ще е новата звезда на фестивала се засилиха, след като феновете я поставиха на първо място в списъка на "Билборд“ с мечтани изпълнители.

Новината беше потвърдена от самата певица на страницата й в Twitter. Там тя сподели снимка на новата програма на фестивала със заглавието "Да купонясваме в пустинята“.

Певицата ще излезе на сцената на 15 и 22 април, придружавана от други известни музиканти като Бон Айвър, Фючър, Мартин Гарикс. Тя ще е и първата дама хедлайнер на събитието от 2007 г. насам, когато на нейно място беше Бьорк.

Coachella се провежда в рамките на две последователни седмици с идентична програма. Събитието се провежда в пустинята на Южна Калифорния и тази година очаква над 200 000 души.

Въпреки небивалия интерес към концертите й на фестивала, Бионсе се наложи да отмени появата си по лекарско предписание. Звездата очаква близнаци от съпруга си рапъра Джей Зи. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама