Лейди Гага заменя Марго Роби в "Жокера 2"


Лейди Гага заменя Марго Роби в "Жокера 2"
Снимка: Getty Images

Вече знаем, че продължението на хита от 2019 г. "Жокера" е на път, но преди часове стана известен факт, който едва ли ще се хареса на феновете на Марго Роби. Оказва се, че тя ще бъде заменена във филма в ролята на Хали Куин от Лейди Гага.

Информацията идва от The Hollywood Reporter, който твърди, че Лейди Гага е в "ранни преговори" да изиграе Харли Куин в продължението на "Жокера", и макар кастингът да изглежда изненадващ, той е логичен предвид всички замесени. Брадли Купър - изпълнителят на главните роли във всички филми от поредицата "Ергенски запой" на режисьора на "Жокера" Тод Филипс - е продуцент на "Жокера", а Лейди Гага е режисьор и съпродуцент във филма "Роди се звезда" от 2018 г. Но има и друга причина, поради която някой като Гага е по-адекватно решение като Харли Куин, отколкото Марго Роби. THR съобщава също, че продължението на "Жокера" - с работно заглавие "Joker: Folie à deux"- ще бъде мюзикъл. Това означава, че Жокера и Харли Куин от време на време ще се впускат в песни и танци.

Така че, макар че Марго Роби играеше Харли Куин в двата филма "Отряд самоубийци" и "Хищни птици" от 2019 г., можете да разберете защо някой като Лейди Гага може да е по-желан в мюзикъл. Хоакин Финикс не е, подобно на Гага, поп звезда, но има някои певчески умения. Когато звездата от "Гладиатор" изигра Джони Кеш във филма "Walk the Line" от 2005 г., както той, така и колежката му Рийз Уидърспун, както се съобщава, са изпълнили сами всички свои песни.

Що се отнася до това дали/кога ще видим Марго Роби следващия път в ролята на Харли Куин, все още очакваме новини. Последната ѝ поява като героинята беше в миналогодишния "Отряд самоубийци", а сценаристът/режисьорът Джеймс Гън наскоро призна, че не е започнал никаква работа по продължение. Опитът на Гън от създаването на "Умиротворителят" на HBO Max очевидно е бил толкова удовлетворяващ, че той предвижда да работи единствено в телевизията "през следващата година".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама