Лили Иванова с нова песен и албум


Лили Иванова с нова песен и албум

“Поетът” е най-новата песен на Лили Иванова по музика и аранжимент на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров. Видеоклипът е заснет от режисьора Стоян Радев и е със специалното участие на Христо Мутафчиев.

Компактдискът съдържа 14 композиции по музика на Александър Йосифов, Тодор Филков, Александър Кипров, Найден Андреев, Сашо Събев, Росалин Наков, Михаил Йосифов и Ангел Дюлгеров, който е автор и на голяма част от аранжиментите.

Албумът е символичен жест и към авторите на текстове в този проект, сред които са имената на класиците Дамян Дамянов, Павел Матев, Любомир Левчев, Йордан Милев, както и Маня Иванова, Иван Тенев, Явор Кирин и Росен Кукошаров.

Албумът “Поетът” ще може да бъде поръчван предварително от днес, 3-ти ноември, понеделник - в електронен вариант в iTunes, както и като физически носител на shop.lili.bg, както от страната, така и в чужбина.

От екипа на Лили Иванова потвърдиха, че въпреки огромния интерес към концерта на 6-ти ноември, няма възможност за пускане на допълнителни билети, включително правостоящи.

Следващият концерт ще бъде в "София Лайв Клуб" на 25-ти декември.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама