Лили Иванова ще пее на откриването на най-високото българско знаме


Лили Иванова ще пее на откриването на най-високото българско знаме
Снимка: ПР

Лили Иванова подкрепи каузата за изграждане на новия Паметник на обединението – Пилон "Рожен". Примата на българската естрада ще изнесе голям концерт на церемонията по откриване на най-високото българско знаме. Легендарната музикална звезда ще излезе на специално изградена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., за да изпълни най-големите си хитове и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

На церемонията по откриването на Пилон Рожен очакваме между 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се присъедини към всички българи у нас и по света, които подкрепят създаването на монумент на българското знаме, защото, както казват професионалисти от екипа ѝ: "За нея единствено бъдещето е от значение!".

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с "Щурче", "Панаири", "Този свят е жена", "Ветрове", "Присъда" и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на Рожен с невероятните си изпълнения на живо за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

111-метровият пилон на Роженските поляни в Родопите ще извиси българското знаме на рекордна световна надморска височина от 1430 м. В основата ще има капсула на времето с послания към следващите поколения.

Проектът е на Фондация "Наследство в бъдещето" и за реализирането му се набират дарения от българи в страната и чужбина. Родолюбивата инициативата е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Пълна информация за Национална дарителска кампания "България заслужва!" може да се намери на pilon.rozhen.bg, като през сайта може да се направи и дарение за каузата. Набраните средства, както и дарителите – физически и юридически лица, се публикуват ежеседмично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама