Лорд с песен към "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1"


Лорд с песен към "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1"
Снимка: Getty Images/Guliver

Носителката на "Грами" Лорд пусна новия си сингъл "Yellow Flicker Beat”, написан специално за и водеща песен от саундтрака на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1".

Дългоочакваната песен предлага интригуващ поглед към това, което се оказа най-обсъждания саундтрак на 2014 г. "Yellow Flicker Beat” е третият официален американски сингъл на Лорд. Той ще бъде част от саундтрака към филма, който ще бъде подбран изцяло от 17-годишната музикантка и пуснат в продажба през ноември.


Новозеландската певица и композитор Ела Йелич О’Конър, позната под артистичния псевдоним Лорд, направи шеметен пробив в света на музиката през последните две години.

Нейният четворно платинен сингъл “Royals” й спечели две награди Billboard Music (за "Най-добър нов изпълнител“ и "Най-добра рок песен“) и две награди "Грами“ (за “Песен на годината” и “Най-добро солово поп изпълнение“). В момента тя държи рекорда за изпълнителка, стояла най-дълго под номер 1 в Billboard Hot 100 през 2013 г., и за най-дълго задържала се под номер 1 изпълнителка в цялата история на Billboard Alternative Chart.

По повод подбора на саундтрака на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1" Лорд сподели в личния си акаунт в Tumblr: "От месеци работя върху саундтрака, правя записи в компютъра си и слушам демо записи и окончателни миксове. Почти на финала съм – момента, в който саундтракът ще ми бъде отнет и ще се превърне в нещо истинско.“

Премиерата на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1" в България е едновременно със световната премиера на 21 ноември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама