Loreen пее безплатно в Банско


Loreen пее безплатно в Банско

С повишаване на температурите се покачва и желанието ни да стоим в близост до природата и да вдишваме боров парфюм. В Банско получаваме и двете, плюс безплатни концерти на открито на 15-16 юли.

Община Банско и организаторите на Bansko Beat Music Experience – 2016 обявиха поредната нежна експлозия, която ще "гръмне” с неповторимия си тембър на Централния площад. Loreen идва специално за фестивала!

Ако сте чували плътния и наситен с емоционална мощ глас на Loreen, то няма начин да сте го забравили. Красивата певица е от марокански произход, но родена и израснала в Швеция. 

През 2004-та Loreen участва в Idol Sweden и дава заявка за неповторим музикален талант, а през 2012 г. печели конкурса Евровизия с превърналата се в сензация песен "Euphoria”. 

Стилът, в който се изявява, дамата определя като аlternative dance pop. Работи с изключителни музиканти в цял свят, а едни от популярните ѝ парчета са „My Heart Is Refusing Me”, „Crying Out Your Name” и „Heal” от едноименния ѝ албум. През 2015-та широка популярност добиват и синглите „Paper Light” и „I’m In It With You”, записан с канадският музикант Kiesza. Новият й хит се казва „Under Ytan” („Под повърхността”) и в момента набира скорост сред широката аудитория. Вярваме твърдо, че в средата на юли и ние ще полетим на крилете на музиката.

Още от музикалните открития на "X Factor” също излизат на сцената под звездите. Сред тях са Дарина Йотова, която безспорно е един от най-харизматичните участници в предаването, финалист в 4-ия сезон. Тя скоро ще представи първото си професионално изпълнение, в което се усеща динамика и плам. Другият участник от шоуто, който ще се изяви в Банско, е Стивън Ачикор, който вече изкара дебютния си сингъл с Невена Пейкова "Да избягаме“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама