Love 101 - турският сериал, който стана хит и сред букмейкърите


Love 101 - турският сериал, който стана хит и сред букмейкърите
Снимка: ПР

Светът на киното претърпя редица промени и след като Холивуд няколко пъти промени правилата за номиниране на филми, повечето зрители сякаш насочиха вниманието си към европейското кино. Оказа се, че ако един филм или сериал е добър, публиката ще го гледа, дори и актьорите да са непознати. В последно време можем да забележим интригуваща активност във филмовото изкуство на Турция. Страната започна да инвестира не само в на оригинални филми, но и повиши значително качеството на заснемане.

През миналата година забелязахме и промъкването на няколко интересни заглавия, които не само спечелиха вниманието ни, но и демонстрираха особено висока класа. Препоръчваме с две ръце да обърнете внимание на "Naim The Pocket Hercules", който до голяма степен е сниман в България и със сигурност ще забележите, че някои точки на София изобщо не са Сидни, Австралия, както твърди филмът. По-важното обаче е, че това не беше голямата сензация. Турският сериал "Love 101" се оказа още едно интересно предложение, което намира признание от популярната платформа за стрийминг на видео съдържание.

Режисьорът Ахмет Катиксъз обаче не може да се смята за иноватор, в страницата на IMDB можем да открием, че това е трети сериал, който печели вниманието на платформата и както ще забележим, освен оценките на потребителите, останалите форуми за ревюта дават високи оценки. Описан като комедия и драма, този сериал разказва историята на група ученици, които в края на 90-те години успяват да накарат цялото училище да пищи от тях. Освен непристойно поведение и разнообразни начини да ядосат всеки преподавател, групата верни другари страни от всички, не се сприятелява с никого и не допуска никого до своя личен кръг.

Няма учител, който да не иска да ги изгони колкото се може по-бързо, с изключение на преподавателката Бурку, която до някаква степен се опитва да разбере и осъзнае какви проблеми имат тези деца. Понеже единственият им съюзник трябва да се премести по закон, учениците решават да помогнат на своята учителка да се влюби и омъжи, което пък ще я запази във въпросното училище. Следват интересни промени, а цялата история се развива в 8 епизода.

Оказва се, че не само зрителите са наблюдавали драматичната лента, букмейкърите също са хвърлили око и като запалени фенове, предлагат и специални възможности за поставянето на залог. В платформата на оператора буин ще открием развлекателни залози, а точно в този момент присъства и bwin бонус код за още по-добри условия. Ако разгледаме малко по-обстойно селекцията със забавни залози, ще открием именно този сериал. Разбира се, големият въпрос тук е кой ще почука на вратата в края на първи сезон, а това се оказва доста интересен въпрос за всички почитатели и фенове, които са били привлечени от историята.

Както се досещаме, отговорът ще бъде открит във втори сезон, който най-вероятно ще бъде качен в платформата през април, тази година. Не трябва да се изненадваме от факта, че киното също намери място в платформите за спортни прогнози, впрочем можем да видим сериозно изобилие и най-различни възможности за забавление. Съдейки по интереса на потребителите, най-вероятно секцията ще продължи да се обновява и да търси отговори и на много други телевизионни саги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама