Любо Киров представя новия си албум с концерти


Любо Киров представя новия си албум с концерти
Снимка: ПР

Любо Киров ще представи новия си албум "Целуни ме" с големи концерти в София, Варна и Лондон. Първата дата е в столицата на 16 април в Joy Station, а втората - в морския град на 29 април в The Brick Port. Следва концерт в лондонската зала Troxy на 22 май.

В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. "Целуни ме", която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно.

Следват "Говоря ти сериозно" и "Усеща се сила", които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в "Арена Армеец" през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката. Феновете ще чуят за първи път песента "Ако сме двама", както и дуетите на Любо Киров с DARA "Вече няма как" и с Поли Генова "Тръгни навреме".

"Целуни ме" събира още превърналите се в хитове "Където няма време" със Стенли, "Не бих могъл" с Pavell & Venci Venc', "Мога" с Михаела Маринова, "Приятели завинаги" с Графа и Орлин Павлов.

"Парчетата в новия албум стават по-добри от всеки друг път. Нямам търпение да ги чуете. Когато аз съм доволен, всичко е наред", сподели Любо Киров.

Той е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама