Любо Киров сe изправя срещу апокалипсиса


Любо Киров сe изправя срещу апокалипсиса

Вчера, 26 октомври, Любо Киров отпразнува своя рожден ден. Празникът обаче беше двоен, защото вчера беше и премиерата на видеото към неговата най-нова песен "Знам”.

Известният изпълнител и съдия в X Factor признава, че е вложил много желание и ентусиазъм в създаването на новия клип. "Именно затова смятам, че заслужава да се роди на моята рождена дата”, обясни певецът.

Новото видео е с изключително модернистична визия, която умело играе с темата за апокалипсиса. Режисьор е Васко Стефанов, който използва мащабния естествен декор на авиобаза Доброславци, за да пресъздаде апокалиптичната картина.

Главният герой във видеото е самият Любо Киров – облечен целия в черно, той смело крачи към своето бъдеще, разминавайки се с различни хора, съдби и предмети, въвлечени в ефектен ураган. В небето хвърчат хора, предмети, надежди и мечти. Нито те обаче, нито бездната, която се отваря пред героя накрая, могат да го спрат по пътя му към онова, в което вярва.

"Подобно нещо не е правено досега у нас. Това е дълго замислян проект, заснет с изключително модерна техника и страхотни ефекти”, споделя Любо. Клипът е впечатляващ не само заради контраста с лиричния текст, но и заради великолепно подбраните ефекти и сюжетни персонажи.

Песента "Знам” излезе през лятото тази година и незабавно се превърна в поредния хит на Любо Киров.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама