Любов пламна между двама участници във "Фермата"


Любов пламна между двама участници във "Фермата"
Снимка: Facebook Фермата

Само няколко седмици след старта на реалити формата "Фермата", ставаме свидетели на първите искри между двама от най-младите участници. Красавицата Цвети, която е на 26 години, е завладяла сърцето на строителя Виктор, който вече не крие чувствата си. За своето увлечение, той първо си призна през едни от най-близките му хора вътре – Лора и бизнесмена Пламен.

"Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната ѝ непохватност така сексапилно се вписва в стопанството", сподели пред тях младият мъж.

Младият строител все повече започна да разкрива симпатиите си пред Цвети, които също не остава безразлична към него. В понеделник вечер красавицата се сгуши в прегръдките му, като си пролича и на двамата им е много хубаво. Цвети стана фермер на седмицата и сме сигурни, че отношенията им тепърва ще се развиват, тъй като работливият Виктор е готов да ѝ помага във всеки един момент с всичко.

Интересното в случая е, че по думите на строителя, той си имал приятелка навън, с която са заедно от около месец. Макар че тя е доста малка, само на 19 години, Виктор разкри пред някои от фермерите, че усещал, че двамата имали силна връзка и се надявал един ден да се стигне до нещо по-сериозно.

Дали Цвети ще успее да замести жената до Виктор и ще спечели сърцето му, предстои да разберем. Едно е сигурно – гайдарят показва силен интерес към бившата стюардеса и вече не го крие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама