Лука от 2Cellos води приятелката си в София


Лука от 2Cellos води приятелката си в София

Сексапилните Лука Сулич и Степан Хаузер от успешното инструментално дуо 2Cellos са сред най-желаните ергени в музикалния бизнес и ежедневно получават стотици покани за срещи. Двамата красавци от Хърватска твърдят, че са решили да се отдадат на музикалната си кариера и са оставили любовта на заден план.

"Аз съм влюбен постоянно във всички жени. Не мога да се огранича само с една", шегува се Степан. За разлика от него, Лука май ще се окаже обвързан с чаровна блондинка. Преди месец той си публикува селфи с нея на официалната си Facebook страница и единственото, което написа под снимката е "Вълшебно тайно място".

Хора от обкръжението на Сулич издават, че в момента той е много влюбен в приятелката си, но не иска да издава все още самоличността й. Красавицата пътува навсякъде със своя избраник, но двамата не афишират връзката си. С любимата си челистът ще пристигне и у нас за грандиозния концерт на 2Cellos на 4 декември в зала "Арена Армеец“.

Спектакълът е в подкрепа на последния албум на 2Cellos - "Score", който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, но представени в нови аранжименти за виолончело и оркестър. 

Билети за концерта, част от световното турне на талантливите музиканти може закупите в касите на EASYPAY, EPAYGO.BG, OMV, THE MALL и EVENTIM.BG на цена от 50 до 110 лв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама